Zielensprong

Prijs € 21,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Guido Bindels

Paperback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Walter is wielrenner en zijn droom om de Tour de France te winnen lijkt eindelijk werkelijkheid te worden. Tijdens de afmattende Tour denkt hij na over zijn leven. Sinds zijn ontmoeting met de mystieke en spirituele masseuse Alexandra is niets meer hetzelfde. Hij voelt zijn bloed kolken en als een vloed van herkenning door zijn lichaam stromen. Walter raakt meer en meer verdwaald in oude dromen over andere levens.Een spiritueel verhaal over liefde waarvoor hard gewerkt en gevochten moet worden. Een verhaal over warmte en genegenheid, angst en twijfel, trots en gevoel, zwart en wit, energieblokkades. Maar vooral een verhaal over loslaten en groeien.Guido Bindels reisde ruim een kwart eeuw de wereld rond. Van Colombia tot Korea, van Australië tot Amerika, van Japan tot Canada. Hij maakte kennis met de meest uiteenlopende culturen en gewoonten. Door rovers achterna gezeten in het Andesgebergte, naar de sterren gereikt op Lake Louise en de diepgang gevoeld in Aziatische tempels: een cocktail aan ervaringen, waarbij Bindels ondervond dat er vele waarheden zijn. En dat groeien pijn doet en loslaten het moeilijkste van alles is. Waar je ook leeft op deze wereld, waar je ook geboren bent. Het bracht hem tot het schrijven van zijn eerste en nog steeds meest dierbare boek Zielensprong dat nu in een gewijzigde druk is verschenen. 'Een bijzonder, liefdevol en gevoelig boek dat je moet lezen. Het is verslavend!' (Magazine Vriendin)'Gevoelige verhalen over liefde, angst, loslaten en groeien. Bindels combineert de delen knap tot één geheel, dat leest als het verslag van een Koninginnerit.' (SI)'Een reëel beeld van hoe tweelingzielen elkaar voortstuwen en elkaar voortdurend tot geestelijke groei aanzetten. Na vele eeuwen en lange, vaak barre avonturen wacht de pot met goud. Van harte aanbevolen! (Skyletters)'Een 'down to earth'-roman vol magie.' (Paravisie)'Zielensprong is één lange, bijzondere ontdekkingsreis die nooit verveelt. Wat eerst op wanhoop lijkt, verandert tenslotte in hoop.' (Paraview)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guido Bindels
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089546050
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
295

Beschrijving

Walter is wielrenner en zijn droom om de Tour de France te winnen lijkt eindelijk werkelijkheid te worden. Tijdens de afmattende Tour denkt hij na over zijn leven. Sinds zijn ontmoeting met de mystieke en spirituele masseuse Alexandra is niets meer hetzelfde. Hij voelt zijn bloed kolken en als een vloed van herkenning door zijn lichaam stromen. Walter raakt meer en meer verdwaald in oude dromen over andere levens.
Een spiritueel verhaal over liefde waarvoor hard gewerkt en gevochten moet worden. Een verhaal over warmte en genegenheid, angst en twijfel, trots en gevoel, zwart en wit, energieblokkades. Maar vooral een verhaal over loslaten en groeien.

Guido Bindels reisde ruim een kwart eeuw de wereld rond. Van Colombia tot Korea, van Australië tot Amerika, van Japan tot Canada. Hij maakte kennis met de meest uiteenlopende culturen en gewoonten. Door rovers achterna gezeten in het Andesgebergte, naar de sterren gereikt op Lake Louise en de diepgang gevoeld in Aziatische tempels: een cocktail aan ervaringen, waarbij Bindels ondervond dat er vele waarheden zijn. En dat groeien pijn doet en loslaten het moeilijkste van alles is. Waar je ook leeft op deze wereld, waar je ook geboren bent. Het bracht hem tot het schrijven van zijn eerste en nog steeds meest dierbare boek Zielensprong dat nu in een gewijzigde druk is verschenen.

'Een bijzonder, liefdevol en gevoelig boek dat je moet lezen. Het is verslavend!' (Magazine Vriendin)

'Gevoelige verhalen over liefde, angst, loslaten en groeien. Bindels combineert de delen knap tot één geheel, dat leest als het verslag van een Koninginnerit.' (SI)

'Een reëel beeld van hoe tweelingzielen elkaar voortstuwen en elkaar voortdurend tot geestelijke groei aanzetten. Na vele eeuwen en lange, vaak barre avonturen wacht de pot met goud. Van harte aanbevolen! (Skyletters)

'Een 'down to earth'-roman vol magie.' (Paravisie)

'Zielensprong is één lange, bijzondere ontdekkingsreis die nooit verveelt. Wat eerst op wanhoop lijkt, verandert tenslotte in hoop.' (Paraview)


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guido Bindels
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089546050
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
295

Pak mee!