Zij kwamen uit het oosten (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book

Chris de Stoop

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hij, de schrijver, werd vijf jaar geleden ontvoerd door een Albanese bende en keert terug naar de plaats van de misdaad in de Vervloekte Bergen. Vandaar reist hij het Albanese hoertje Xhina achterna. Zij, het meisje, trekt weg na de instorting van de Albanese piramides en doolt door Europa om als 'sekswerker' aan de kost te komen. Zij wordt overal opgejaagd, maar weigert een slachtoffer te zijn.Zij kwamen uit het Oosten is een vertelling in het milieu van de sekshandel uit Oost-Europa, die de voorbije jaren een hoge vlucht nam en met veel bombarie werd bestreden. In een tijd van maatschappelijke spanning en morele paniek, waarin de grote mythes een comeback maken, is het fenomeen mensenhandel uitgegroeid tot een metafoor voor al wat slecht en verkeerd is. Dit boek is tegelijk een verhaal over goed en kwaad, maagd en hoer, slachtoffer en schurk, mens en monster. En ook over de spanning tussen feit en fictie, zijn en schijn, mythe en werkelijkheid.Ze zijn zo lief, meneer was tien jaar geleden de ophefmakende bestseller over een internationale bende vrouwenhandelaars, waarmee Chris de Stoop bekend werd in binnen- en buitenland. Het boek sloeg in als een bom en had verreikende gevolgen in meerdere landen: parlementaire onderzoekscommissies werden opgericht, criminele netwerken ontmanteld, nieuwe wetten ontworpen. Tien jaar later brengt Chris De Stoop het fictionele verhaal van een reis door de wereld van de Oost-Europese 'sekswerkers', maar ook van een reis door de krochten van een geest vol vrees en twijfel. Een ontluisterend en ontmaskerend verhaal, spannend en meeslepend geschreven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Chris de Stoop
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023449478
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
729228 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
207

Beschrijving

Hij, de schrijver, werd vijf jaar geleden ontvoerd door een Albanese bende en keert terug naar de plaats van de misdaad in de Vervloekte Bergen. Vandaar reist hij het Albanese hoertje Xhina achterna. Zij, het meisje, trekt weg na de instorting van de Albanese piramides en doolt door Europa om als 'sekswerker' aan de kost te komen. Zij wordt overal opgejaagd, maar weigert een slachtoffer te zijn.

Zij kwamen uit het Oosten is een vertelling in het milieu van de sekshandel uit Oost-Europa, die de voorbije jaren een hoge vlucht nam en met veel bombarie werd bestreden.
In een tijd van maatschappelijke spanning en morele paniek, waarin de grote mythes een comeback maken, is het fenomeen mensenhandel uitgegroeid tot een metafoor voor al wat slecht en verkeerd is.
Dit boek is tegelijk een verhaal over goed en kwaad, maagd en hoer, slachtoffer en schurk, mens en monster. En ook over de spanning tussen feit en fictie, zijn en schijn, mythe en werkelijkheid.

Ze zijn zo lief, meneer was tien jaar geleden de ophefmakende bestseller over een internationale bende vrouwenhandelaars, waarmee Chris de Stoop bekend werd in binnen- en buitenland. Het boek sloeg in als een bom en had verreikende gevolgen in meerdere landen: parlementaire onderzoekscommissies werden opgericht, criminele netwerken ontmanteld, nieuwe wetten ontworpen.
Tien jaar later brengt Chris De Stoop het fictionele verhaal van een reis door de wereld van de Oost-Europese 'sekswerkers', maar ook van een reis door de krochten van een geest vol vrees en twijfel. Een ontluisterend en ontmaskerend verhaal, spannend en meeslepend geschreven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Chris de Stoop
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023449478
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
729228 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
207