ZING! (e-Book)

Dromen. Durven. Doen.

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Babette Labeij

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kan ik wel zingen? Ben ik niet te oud? Zing ik niet vals? Honderden excuses kun je verzinnen om iets niet te doen, er niet voor te gaan. Ik zie dagelijks mensen die willen zingen: sommigen met al heel veel ervaring en anderen die nog nooit hebben gezongen. Wil je zingen, ga dan zingen! Zo simpel is het. Hoe oud je ook bent, van welke muziek je ook houdt: iedereen heeft een stem. Je hoeft geen Pavarotti of Whitney Houston te zijn om jezelf te laten horen. Zangeres en zangcoach Babette Labeij groeide op in de jaren tachtig met muziek van grootheden als Bryan Ferry, Duran Duran en Kate Bush. In de roaring nineties stortte ze zich vol overgave in de Amsterdamse muziekscene, zong met o.a. Herman Brood, Loïs Lane en Trijntje Oosterhuis en stond op elk podium in Nederland met haar eigen band. Als zangcoach begeleidde ze o.a. Hennie Vrienten en de Dolly Dots, ze was jarenlang zangcoach van The voice of Holland en The Voice Kids en ze runt haar eigen zangschool in Amsterdam en Rotterdam. In ZING! wil Babette iedereen laten ervaren hoe bevrijdend zingen is – of je nu houdt van klassieke muziek, smartlappen, popsongs of schlagers. Mond open en zingen maar!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Babette Labeij
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038806365
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
12908221 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
186

Beschrijving

Kan ik wel zingen? Ben ik niet te oud? Zing ik niet vals? Honderden excuses kun je verzinnen om iets niet te doen, er niet voor te gaan. Ik zie dagelijks mensen die willen zingen: sommigen met al heel veel ervaring en anderen die nog nooit hebben gezongen. Wil je zingen, ga dan zingen! Zo simpel is het. Hoe oud je ook bent, van welke muziek je ook houdt: iedereen heeft een stem. Je hoeft geen Pavarotti of Whitney Houston te zijn om jezelf te laten horen.

Zangeres en zangcoach Babette Labeij groeide op in de jaren tachtig met muziek van grootheden als Bryan Ferry, Duran Duran en Kate Bush. In de roaring nineties stortte ze zich vol overgave in de Amsterdamse muziekscene, zong met o.a. Herman Brood, Loïs Lane en Trijntje Oosterhuis en stond op elk podium in Nederland met haar eigen band.
Als zangcoach begeleidde ze o.a. Hennie Vrienten en de Dolly Dots, ze was jarenlang zangcoach van The voice of Holland en The Voice Kids en ze runt haar eigen zangschool in Amsterdam en Rotterdam.

In ZING! wil Babette iedereen laten ervaren hoe bevrijdend zingen is – of je nu houdt van klassieke muziek, smartlappen, popsongs of schlagers. Mond open en zingen maar!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Babette Labeij
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038806365
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
12908221 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
186