Zoete verleiding (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book

Maya Banks

EPUB met digitaal watermerk | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De afgelopen vijf jaar vervulde Serena voor haar bedrijf Fantasy Incorporated de fantasie van elke klant, maar haar eigen fantasie heeft ze nog nooit uitgevoerd. Haar geheimste verlangen is haar lichaam te geven aan een man die haar bevelen én genot geeft, en de volledige macht over haar krijgt. Ze kiest Damon Roche, de eigenaar van een exclusieve seksclub en een man die sterk genoeg is om haar alles te laten doen wat hij wil. Samen ontdekken ze een wereld die Serena’s stoutste dromen overtreft. Damon heeft echter absoluut geen zin om haar na het spel weer te laten gaan; Serena is de vrouw waar hij zijn hele leven naar heeft gezocht. Nu is het aan hem om haar ervan te overtuigen te blijven nadat het spel is afgelopen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maya Banks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460239311
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
2631425 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De afgelopen vijf jaar vervulde Serena voor haar bedrijf Fantasy Incorporated de fantasie van elke klant, maar haar eigen fantasie heeft ze nog nooit uitgevoerd. Haar geheimste verlangen is haar lichaam te geven aan een man die haar bevelen én genot geeft, en de volledige macht over haar krijgt. Ze kiest Damon Roche, de eigenaar van een exclusieve seksclub en een man die sterk genoeg is om haar alles te laten doen wat hij wil. Samen ontdekken ze een wereld die Serena’s stoutste dromen overtreft.

Damon heeft echter absoluut geen zin om haar na het spel weer te laten gaan; Serena is de vrouw waar hij zijn hele leven naar heeft gezocht. Nu is het aan hem om haar ervan te overtuigen te blijven nadat het spel is afgelopen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maya Banks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460239311
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
2631425 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig