Zoete verwachting (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book

Maya Banks

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Micah Hudson is een voorbeeldige politieagent die in de slaapkamer alle regels overtreedt. Maar hij heeft ook een pijnlijk verleden waar hij altijd hard voor is weggelopen. Hij heeft nieuwe vrienden, een nieuw leven; maar als hij Angelina tegenkomt, de zus van zijn oudste vriend David, wordt hij herinnerd aan alles wat hij probeert te vergeten. Angelina verloor haar hele familie. En ze bewaart al jaren een groot geheim: haar liefde voor Micah. Nu ze hem eindelijk terugziet, wil ze niet langer wachten. Ze wil alles doen om ervoor te zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan. Ze weet dat achter Micahs kalme façade een man vol heftige passie schuilgaat, en zij kan hem geven wat hij nodig heeft. Maar kan ze hem dat duidelijk maken?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maya Banks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402302585
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1602002 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Micah Hudson is een voorbeeldige politieagent die in de slaapkamer alle regels overtreedt. Maar hij heeft ook een pijnlijk verleden waar hij altijd hard voor is weggelopen. Hij heeft nieuwe vrienden, een nieuw leven; maar als hij Angelina tegenkomt, de zus van zijn oudste vriend David, wordt hij herinnerd aan alles wat hij probeert te vergeten.

Angelina verloor haar hele familie. En ze bewaart al jaren een groot geheim: haar liefde voor Micah. Nu ze hem eindelijk terugziet, wil ze niet langer wachten. Ze wil alles doen om ervoor te zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan. Ze weet dat achter Micahs kalme façade een man vol heftige passie schuilgaat, en zij kan hem geven wat hij nodig heeft. Maar kan ze hem dat duidelijk maken?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maya Banks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402302585
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1602002 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig