Zomer in Maryland (2in1) (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Nora Roberts

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De onweerstaanbare MacKades hebben dan wel ieder hun eigen weg gekozen, ze zijn stuk voor stuk nog altijd vurig verknocht aan hun geboorteplaats in Maryland. Het is dan ook daar dat de vier broers voor de grootste uitdaging van hun leven komen te staan...Twaalf lange jaren heeft sheriff Devin MacKade zo goed en zo kwaad mogelijk getracht over Cassie Connor Dolin en haar kinderen te waken. Twaalf lange jaren is hij haar beste vriend geweest en heeft hij moeten toezien dat haar echtgenoot haar diepongelukkig maakte. Maar nu heeft Cassie eindelijk de moed weten te verzamelen om te gaan scheiden. Is dit de kans waarop Devin al zo lang wacht?Shane MacKade is gek op vrouwen, maar de juiste heeft hij nog niet gevonden. Tot de verlegen, briljante onderzoekster Rebecca Knight in het stadje verschijnt. Zij zou weleens de ware kunnen zijn! Probleem is alleen dat ze het te druk heeft met het bestuderen van de plaatselijke legendes om oog te hebben voor zijn MacKade-charme. Misschien kan hij haar aandacht trekken door haar dé vraag te stellen?De broers MacKade: knap, sexy - en alle vier een tikje rebels.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545999
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
574714 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
279

Beschrijving

De onweerstaanbare MacKades hebben dan wel ieder hun eigen weg gekozen, ze zijn stuk voor stuk nog altijd vurig verknocht aan hun geboorteplaats in Maryland. Het is dan ook daar dat de vier broers voor de grootste uitdaging van hun leven komen te staan...
Twaalf lange jaren heeft sheriff Devin MacKade zo goed en zo kwaad mogelijk getracht over Cassie Connor Dolin en haar kinderen te waken. Twaalf lange jaren is hij haar beste vriend geweest en heeft hij moeten toezien dat haar echtgenoot haar diepongelukkig maakte. Maar nu heeft Cassie eindelijk de moed weten te verzamelen om te gaan scheiden. Is dit de kans waarop Devin al zo lang wacht?
Shane MacKade is gek op vrouwen, maar de juiste heeft hij nog niet gevonden. Tot de verlegen, briljante onderzoekster Rebecca Knight in het stadje verschijnt. Zij zou weleens de ware kunnen zijn! Probleem is alleen dat ze het te druk heeft met het bestuderen van de plaatselijke legendes om oog te hebben voor zijn MacKade-charme. Misschien kan hij haar aandacht trekken door haar dé vraag te stellen?
De broers MacKade: knap, sexy - en alle vier een tikje rebels.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545999
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
574714 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
279