Zomermeisjes (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jobien Berkouwer

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De jonge Amsterdamse rechercheur Lot van Dijk moet tot haar grote teleurstelling aan de slag bij het korps Twente – ver weg van waar het volgens haar allemaal gebeurt. Ze wordt gek van verveling, totdat tijdens een slepende nachtdienst ineens het lijk van een tienermeisje wordt gevonden in een afgelegen zouthuisje. Voor Lot is het al snel duidelijk dat het meisje onderdeel is van de fantasie van een gevaarlijke seriemoordenaar. Ze weet zeker dat er meer slachtoffers zullen volgen en staat te trappelen om aan haar eerste echte zaak als profiler te beginnen. Door de mannelijke collega’s binnen het korps, die haar specialisme met grote scepsis bekijken, wordt ze echter behoorlijk tegengewerkt. Dan wordt er een tweede slachtoffer gevonden. En moeten haar collega’s wel naar haar luisteren.Zomermeisjes is een zenuwslopende psychologische thriller over het werk van een jonge profiler die de psyche van een seriemoordenaar tot de kern probeert te ontrafelen. Hoe dieper ze graaft, hoe dichterbij ze komt. En hoe groter het gevaar wordt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jobien Berkouwer
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044975475
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2016
Bestandsgrootte
1317430 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

De jonge Amsterdamse rechercheur Lot van Dijk moet tot haar grote teleurstelling aan de slag bij het korps Twente – ver weg van waar het volgens haar allemaal gebeurt. Ze wordt gek van verveling, totdat tijdens een slepende nachtdienst ineens het lijk van een tienermeisje wordt gevonden in een afgelegen zouthuisje. Voor Lot is het al snel duidelijk dat het meisje onderdeel is van de fantasie van een gevaarlijke seriemoordenaar. Ze weet zeker dat er meer slachtoffers zullen volgen en staat te trappelen om aan haar eerste echte zaak als profiler te beginnen. Door de mannelijke collega’s binnen het korps, die haar specialisme met grote scepsis bekijken, wordt ze echter behoorlijk tegengewerkt. Dan wordt er een tweede slachtoffer gevonden. En moeten haar collega’s wel naar haar luisteren.

Zomermeisjes is een zenuwslopende psychologische thriller over het werk van een jonge profiler die de psyche van een seriemoordenaar tot de kern probeert te ontrafelen. Hoe dieper ze graaft, hoe dichterbij ze komt. En hoe groter het gevaar wordt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jobien Berkouwer
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044975475
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2016
Bestandsgrootte
1317430 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288