Zonder

Prijs € 19,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Elizabeth Nobel

Hardback | Februari 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De verdwijning van Jack laat een spoor van vertwijfeling achter in het leven van drie vrouwen. Alle drie slaan ze in hun verlangen naar deze man los van hun dagelijkse bestaan. Zijn levensgezel, Marian, wordt teruggeworpen op haar verleden waarin ze haar tweelingdochters verloor. Zijn minnares, Natasja, wordt nog ingrijpender geconfronteerd met haar dementerende man. En Dominique, een zestienjarig meisje met een incestverleden, mist de man voor wie ze poseerde en door wie ze zich gesterkt voelde.Elizabeth Nobel (1937) debuteerde in 1996 met de roman De Celesta. In 1998 verscheen haar roman Het talent, die vele malen moest worden herdrukt en die in het Duits en het Spaans is vertaald. In 2000 volgde het al even succesvolle Diamanten op mijn wang, een portret van een moeder die haar jeugd in Nederlands-Indië doorbrengt, als dochter van een Nederlandse rechter. Het onderzoek in de familiearchieven inspireerde Elizabeth Nobel tot het schrijven van haar vierde roman, Land van zal.Elizabeth Nobel werd geboren in Edinburgh. Ze begon op jonge leeftijd viool te spelen, en studeerde aan het conservatorium onder Davina van Wely. Later gaf ze vioolles en begon ze met schrijven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elizabeth Nobel
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044509328
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Beschrijving

De verdwijning van Jack laat een spoor van vertwijfeling achter in het leven van drie vrouwen. Alle drie slaan ze in hun verlangen naar deze man los van hun dagelijkse bestaan. Zijn levensgezel, Marian, wordt teruggeworpen op haar verleden waarin ze haar tweelingdochters verloor. Zijn minnares, Natasja, wordt nog ingrijpender geconfronteerd met haar dementerende man. En Dominique, een zestienjarig meisje met een incestverleden, mist de man voor wie ze poseerde en door wie ze zich gesterkt voelde.

Elizabeth Nobel (1937) debuteerde in 1996 met de roman De Celesta. In 1998 verscheen haar roman Het talent, die vele malen moest worden herdrukt en die in het Duits en het Spaans is vertaald. In 2000 volgde het al even succesvolle Diamanten op mijn wang, een portret van een moeder die haar jeugd in Nederlands-Indië doorbrengt, als dochter van een Nederlandse rechter. Het onderzoek in de familiearchieven inspireerde Elizabeth Nobel tot het schrijven van haar vierde roman, Land van zal.
Elizabeth Nobel werd geboren in Edinburgh. Ze begon op jonge leeftijd viool te spelen, en studeerde aan het conservatorium onder Davina van Wely. Later gaf ze vioolles en begon ze met schrijven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elizabeth Nobel
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044509328
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Pak mee!