Zorgen voor anderen

hoe mantelzorgers in balans blijven

Prijs € 14,90

Uitverkocht

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zorgen voor een ander is misschien wel het mooiste wat er is. Voor mantelzorgers is zorgen een roeping geworden, een plicht. Hoe houd je dat op een goede manier vol?Zorgen voor een ander bij wie je persoonlijk betrokken bent, is een mooie taak. Je kunt naar de ander luisteren, er voor hem zijn en praktische zorg verlenen in moeilijke tijden. Maar ook al zijn mantelzorgers nog zo vol goede moed begonnen, soms kan de zorg te intensief zijn en wordt het een zware last.In dit boek houden de auteurs de verschillende kanten van de mantelzorg tegen het licht. Ze laten zien hoe je met passie mantelzorg biedt door de ander in zijn waarde te laten en je eigen gevoelens serieus te nemen.Een praktisch boek dat inzicht geeft in kansen en valkuilen voor mantelzorgers, en veel adviezen aanreikt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023920298
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Zorgen voor een ander is misschien wel het mooiste wat er is. Voor mantelzorgers is zorgen een roeping geworden, een plicht. Hoe houd je dat op een goede manier vol?
Zorgen voor een ander bij wie je persoonlijk betrokken bent, is een mooie taak. Je kunt naar de ander luisteren, er voor hem zijn en praktische zorg verlenen in moeilijke tijden. Maar ook al zijn mantelzorgers nog zo vol goede moed begonnen, soms kan de zorg te intensief zijn en wordt het een zware last.
In dit boek houden de auteurs de verschillende kanten van de mantelzorg tegen het licht. Ze laten zien hoe je met passie mantelzorg biedt door de ander in zijn waarde te laten en je eigen gevoelens serieus te nemen.
Een praktisch boek dat inzicht geeft in kansen en valkuilen voor mantelzorgers, en veel adviezen aanreikt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023920298
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Pak mee!