Zwarte piste

Prijs € 18,90

Uitverkocht

Antonio Manzini

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de bergen boven Aosta rijdt tegen het vallen van de avond een sneeuwkat over een hobbel. De sneeuw kleurt langzaam rood; eronder ligt een lijk.Commissaris Schiavone leidt het onderzoek. Hij heeft een hekel aan sneeuw. Wegens een misstap is hij uit Rome naar dit skioord verbannen. Hij is buitengewoon onbeschoft en heeft losse handen. Naast zijn salaris heeft hij nog een zeer illegale bron van inkomsten. Maar hij is een briljant speurder.Wie heeft Leone Miccichè, getrouwd met de mooie Luisa Pec en eigenaar van een klein luxueus hotel, vermoord? Op nietsontziende wijze maar nauwgezet redenerend lost Schiavone de zaak op. 'Wat hadden ze? Een half bevroren lichaam onder een laag sneeuw van een centimeter of tien. Lichaam was een eufemisme. Ooit was het dat misschien wel geweest. Een massa vlees, zenuwen en bloed, vermorzeld door de frezen van de sneeuwkat. Eromheen lagen veren. Overal. De inspecteur kroop weg in zijn loden jas.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Antonio Manzini
Uitgever
Serena Libri
ISBN
9789076270791
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In de bergen boven Aosta rijdt tegen het vallen van de avond een sneeuwkat over een hobbel. De sneeuw kleurt langzaam rood; eronder ligt een lijk.

Commissaris Schiavone leidt het onderzoek. Hij heeft een hekel aan sneeuw. Wegens een misstap is hij uit Rome naar dit skioord verbannen. Hij is buitengewoon onbeschoft en heeft losse handen. Naast zijn salaris heeft hij nog een zeer illegale bron van inkomsten. Maar hij is een briljant speurder.

Wie heeft Leone Miccichè, getrouwd met de mooie Luisa Pec en eigenaar van een klein luxueus hotel, vermoord? Op nietsontziende wijze maar nauwgezet redenerend lost Schiavone de zaak op.

'Wat hadden ze? Een half bevroren lichaam onder een laag sneeuw van een centimeter of tien. Lichaam was een eufemisme. Ooit was het dat misschien wel geweest. Een massa vlees, zenuwen en bloed, vermorzeld door de frezen van de sneeuwkat. Eromheen lagen veren. Overal. De inspecteur kroop weg in zijn loden jas.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Antonio Manzini
Uitgever
Serena Libri
ISBN
9789076270791
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!