Zwarte Sylvester (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

James Worthy

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het leven van alleenstaande vader Rufus Opperman neemt een dramatische wending als blijkt dat zijn tienerzoon Sylvester ongeneeslijk ziek is. Wanneer Rufus zijn zoon vraagt wat zijn laatste wens in dit leven is, antwoordt Sylvester stellig: 'Pap, ik wil de geschiedenisboeken ingaan als Zwarte Sylvester, de allergrootste seriemoordenaar van Amsterdam en omstreken.' Rufus doet er alles aan om deze wens van Sylvester in vervulling te laten gaan. Maar hoe ver gaat vaderliefde precies en wat als die liefde te ver gaat? Zwarte Sylvester is de karakteristieke en eigenzinnige nieuwe Worthy, over een ontspoorde generatie die alles voor faam en relevantie lijkt over te hebben, en de grenzeloze drang naar onsterfelijkheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Worthy
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048812622
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2012
Bestandsgrootte
1748617 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165

Beschrijving

Het leven van alleenstaande vader Rufus Opperman neemt een dramatische wending als blijkt dat zijn tienerzoon Sylvester ongeneeslijk ziek is. Wanneer Rufus zijn zoon vraagt wat zijn laatste wens in dit leven is, antwoordt Sylvester stellig: 'Pap, ik wil de geschiedenisboeken ingaan als Zwarte Sylvester, de allergrootste seriemoordenaar van Amsterdam en omstreken.' Rufus doet er alles aan om deze wens van Sylvester in vervulling te laten gaan. Maar hoe ver gaat vaderliefde precies en wat als die liefde te ver gaat?

Zwarte Sylvester is de karakteristieke en eigenzinnige nieuwe Worthy, over een ontspoorde generatie die alles voor faam en relevantie lijkt over te hebben, en de grenzeloze drang naar onsterfelijkheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Worthy
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048812622
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2012
Bestandsgrootte
1748617 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165