Braaf meisje (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

E. Wrenn

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een pup verandert haar leven¿Hilarische en meeslepende debuutroman die leest als een waargebeurd verhaalWat is er toch van Deena¿s leven geworden? Ze houdt veel van haar man en kinderen, maar voelt zich niet langer gewaardeerd. Op een dag besluit Deena haar eigen zin door te zetten. Er komt een hond in huis die door haar zal worden opgeleid tot blindegeleidehond. Heloise is een blonde labradorpup van tien weken oud, met chocoladebruine ogen, een bol buikje en te veel vel. Vrolijk dartelt zij Deena¿s leven binnen en zet meteen het hele huis op stelten. Te midden van alle chaos leert Deena enkele belangrijke lessen over zichzelf, het leven en de liefde. Wie weet komt het allemaal toch nog goed.Elizabeth Wrenn werkte als boswachter, mediaspecialist, docent literatuur en als dakwerker. Ze woont met haar man, dochter, kat en een wisselend aantal honden in Boulder, Colorado.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Wrenn
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044326185
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
502265 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
351

Beschrijving

Een pup verandert haar leven¿

Hilarische en meeslepende debuutroman die leest als een waargebeurd verhaal

Wat is er toch van Deena¿s leven geworden? Ze houdt veel van haar man en kinderen, maar voelt zich niet langer gewaardeerd. Op een dag besluit Deena haar eigen zin door te zetten. Er komt een hond in huis die door haar zal worden opgeleid tot blindegeleidehond. Heloise is een blonde labradorpup van tien weken oud, met chocoladebruine ogen, een bol buikje en te veel vel. Vrolijk dartelt zij Deena¿s leven binnen en zet meteen het hele huis op stelten. Te midden van alle chaos leert Deena enkele belangrijke lessen over zichzelf, het leven en de liefde. Wie weet komt het allemaal toch nog goed.


Elizabeth Wrenn werkte als boswachter, mediaspecialist, docent literatuur en als dakwerker. Ze woont met haar man, dochter, kat en een wisselend aantal honden in Boulder, Colorado.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Wrenn
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044326185
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
502265 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
351