De vrolijke verrijzenis van Arago

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Tomas Lieske

Paperback | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als Lise, een vijftienjarig opstandig meisje, bij haar ouders achter in de auto zit, rijdend door de Italiaanse Dolomieten, duikt er plots een jonge vos voor de wielen op en verongelukken ze. Het meisje raakt in coma. Of is het toch waar dat ze gewoon opstaat? De jonge vos volgt haar en langzaam maar zeker groeit er een onvoorwaardelijke diepe vriendschap tussen hen. Haar geluk is compleet als ze een thuis vinden bij Paul Ehrenfest, de Leidse fysicus bij wie rond 1925 Albert Einstein en de aantrekkelijke Niels Bohr logeren.De vrolijke verrijzenis van Arago is een verhaal over ontluikende hartstocht en intens geluk. We worden ademloos meegesleept in de liefde van Lise voor haar vos Arago en haar angst dat hem iets overkomt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tomas Lieske
Uitgever
Querido
ISBN
9789021408972
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Als Lise, een vijftienjarig opstandig meisje, bij haar ouders achter in de auto zit, rijdend door de Italiaanse Dolomieten, duikt er plots een jonge vos voor de wielen op en verongelukken ze. Het meisje raakt in coma. Of is het toch waar dat ze gewoon opstaat? De jonge vos volgt haar en langzaam maar zeker groeit er een onvoorwaardelijke diepe vriendschap tussen hen. Haar geluk is compleet als ze een thuis vinden bij Paul Ehrenfest, de Leidse fysicus bij wie rond 1925 Albert Einstein en de aantrekkelijke Niels Bohr logeren.
De vrolijke verrijzenis van Arago is een verhaal over ontluikende hartstocht en intens geluk. We worden ademloos meegesleept in de liefde van Lise voor haar vos Arago en haar angst dat hem iets overkomt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tomas Lieske
Uitgever
Querido
ISBN
9789021408972
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Pak mee!