Déjà vu

Prijs € 20,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Esther Verhoef

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2011! Stem via www.nspublieksprijs.nlAls de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in een afgelegen gehucht in Frankrijk. Bij aankomst treft Eva echter een verlaten huis aan. Ze vertrouwt erop dat haar grillige vriendin snel van zich zal laten horen en neemt haar intrek in het huis. Maar Dianne geeft taal noch teken. In het dorp gebeuren vreemde dingen. Wie sluipt er ’s nachts door de bossen rond de woning, en waarom reageren de dorpelingen zo vijandig?Eva wil weten wat er met Dianne is gebeurd, ze gaat op onderzoek uit. En dat had ze beter niet kunnen doen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Esther Verhoef
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789041414281
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319

Beschrijving

Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2011! Stem via www.nspublieksprijs.nl

Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in een afgelegen gehucht in Frankrijk. Bij aankomst treft Eva echter een verlaten huis aan.
Ze vertrouwt erop dat haar grillige vriendin snel van zich zal laten horen en neemt haar intrek in het huis. Maar Dianne geeft taal noch teken.
In het dorp gebeuren vreemde dingen. Wie sluipt er ’s nachts door de bossen rond de woning, en waarom reageren de dorpelingen zo vijandig?
Eva wil weten wat er met Dianne is gebeurd, ze gaat op onderzoek uit.
En dat had ze beter niet kunnen doen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Esther Verhoef
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789041414281
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319

Pak mee!