Dood spel

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Julia Heaberlin

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat als je hele leven een leugen blijkt te zijn?Na de dood van haar vader ontvangt kinderpsychologe Tommie McCloud een brief van een onbekende vrouw die beweert dat Tommie als baby gekidnapt is en dat zij haar biologische moeder is. Wanneer Tommie de identiteit ontdekt van haar vermeende biologische vader, een beruchte maffioso die op vrije voeten dreigt te komen, raakt ze verwikkeld in een gevaarlijk spel. Terwijl ze samen met haar zus probeert het familiebedrijf te runnen, zet Tommie alles op alles om de waarheid over haar ouders en zichzelf te achterhalen.Dood spel is de eerste thrillersensatie van debutante Heaberlin, maar haar werk wordt nu al vergeleken met bestsellerauteurs zoals Karen Slaughter en Lisa Unger. Meeslepend tot de laatste letter!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julia Heaberlin
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789049954055
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Wat als je hele leven een leugen blijkt te zijn?

Na de dood van haar vader ontvangt kinderpsychologe Tommie McCloud een brief van een onbekende vrouw die beweert dat Tommie als baby gekidnapt is en dat zij haar biologische moeder is. Wanneer Tommie de identiteit ontdekt van haar vermeende biologische vader, een beruchte maffioso die op vrije voeten dreigt te komen, raakt ze verwikkeld in een gevaarlijk spel. Terwijl ze samen met haar zus probeert het familiebedrijf te runnen, zet Tommie alles op alles om de waarheid over haar ouders en zichzelf te achterhalen.

Dood spel is de eerste thrillersensatie van debutante Heaberlin, maar haar werk wordt nu al vergeleken met bestsellerauteurs zoals Karen Slaughter en Lisa Unger. Meeslepend tot de laatste letter!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julia Heaberlin
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789049954055
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Pak mee!