Dumont's kleine Hammen & Worsten Lexicon

ingredienten . toepassing . recepten

Prijs € 7,99

Uitverkocht

T. Wehmeyer

Hardback | Februari 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De geschiedenis van worst en ham. Lekkernijen met worst en ham. Soorten: salami, mortadella, ham, metworst, tataar, pastei, leverworst, zult, aspic et cetera.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
T. Wehmeyer
Uitgever
Rebo Productions
ISBN
9789036620345
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Beschrijving

De geschiedenis van worst en ham. Lekkernijen met worst en ham. Soorten: salami, mortadella, ham, metworst, tataar, pastei, leverworst,
zult, aspic et cetera.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
T. Wehmeyer
Uitgever
Rebo Productions
ISBN
9789036620345
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Pak mee!