Het (buiten)gewone leven van Frank Derrick, 81 jaar

Prijs € 40,25

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J.B. Morrison

Hardback | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Frank Derrick is 81 jaar en hij is op straat aangereden door een melkwagen. Op zijn verjaardag nog wel. Sinds de dood van zijn vrouw woont hij alleen en is het al genoeg uitdaging om zijn dagen te vullen. Maar nu hij met zijn arm in het gips ook nog eens niks kán, sleept de tijd zich voort. Aan zijn uitdrukkingsloze kat Bill heeft hij weinig, en zijn dvd's heeft hij wel gezien. Zijn dochter woont in Amerika en kan niet even langskomen,maar ze kan wel hulp inschakelen. Zo komt Kelly, van de thuiszorg. Frank raakt al snel op haar gesteld, want zij herinnert hem eraan dat het leven buitengewoon kan zijn, hoe oud je ook bent.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.B. Morrison
Uitgever
Uitgeverij XL B.V.
ISBN
9789046311837
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Frank Derrick is 81 jaar en hij is op straat aangereden door een melkwagen. Op zijn verjaardag nog wel. Sinds de dood van zijn vrouw woont hij alleen en is het al genoeg uitdaging om zijn dagen te vullen. Maar nu hij met zijn arm in het gips ook nog eens niks kán, sleept de tijd zich voort. Aan zijn uitdrukkingsloze kat Bill heeft hij weinig, en zijn dvd's heeft hij wel gezien. Zijn dochter woont in Amerika en kan niet even langskomen,
maar ze kan wel hulp inschakelen. Zo komt Kelly, van de thuiszorg. Frank raakt al snel op haar gesteld, want zij herinnert hem eraan dat het leven buitengewoon kan zijn, hoe oud je ook bent.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.B. Morrison
Uitgever
Uitgeverij XL B.V.
ISBN
9789046311837
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig