Klopjacht - Dromenjagers 3

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Kirstin Rozema-Engeman

Paperback | Februari 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Vincent Jones weet maar één ding zeker: de man, die hij in de spiegel ziet, is een onbekende.Hij is alles kwijt: zijn identiteit, zijn verleden, zijn heden en zijn doel in het leven. Er is iets verschrikkelijks aan de hand, maar wat dat is, is voor hem een groot raadsel. Niet voor iedereen, daar komt hij al snel achter.Tijdens een paintballspel komt de grote klap. Het grote weten is terug. Die wetenschap is vernietigend. Hij wilde weten, maar dit wil hij niet. Wat nu? Hoe verder? Is er een toekomst? Een toekomst zonder verleden, dat zal het worden.Leef mee met een man die alles heeft verloren en een nieuw leven op moet bouwen. Wat gaat hij doen? Gaat hij het redden in z'n eentje? Hoe vindt hij de antwoorden op het grootste vraagstuk van zijn leven: WIE?Dromenjagers is het derde deel van de Klopjacht-serie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kirstin Rozema-Engeman
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789462033061
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Beschrijving

Vincent Jones weet maar één ding zeker: de man, die hij in de spiegel ziet, is een onbekende.

Hij is alles kwijt: zijn identiteit, zijn verleden, zijn heden en zijn doel in het leven. Er is iets verschrikkelijks aan de hand, maar wat dat is, is voor hem een groot raadsel. Niet voor iedereen, daar komt hij al snel achter.

Tijdens een paintballspel komt de grote klap. Het grote weten is terug. Die wetenschap is vernietigend. Hij wilde weten, maar dit wil hij niet. Wat nu? Hoe verder? Is er een toekomst? Een toekomst zonder verleden, dat zal het worden.

Leef mee met een man die alles heeft verloren en een nieuw leven op moet bouwen. Wat gaat hij doen? Gaat hij het redden in z'n eentje? Hoe vindt hij de antwoorden op het grootste vraagstuk van zijn leven: WIE?

Dromenjagers is het derde deel van de Klopjacht-serie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kirstin Rozema-Engeman
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789462033061
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Pak mee!