Steenrijk

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Tiberius Black

Paperback | Februari 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 32 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Nadat John Grey een telefoontje kreeg van zijn ex-vrouw Amanda om met spoed naar het archeologisch museum te komen vanwege een bijzondere ontdekking aan een historisch artefact, blijkt zij bij zijn aankomst verdwenen te zijn. Op zoek naar Amanda, komt John in aanraking met verschillende artefacts die allemaal mysterieuze krachten lijken te bezitten. In zijn zoektocht wordt hij geholpen door taxichauffeur Jim Welsh, dokter Jessica Johnson en inspecteur Jeremiah Johnson en brengt hen bij een afgelegen verlaten kerkje in Hvalsey in Groenland, Ayers Rock in Australië, op Paaseiland en bij Stonehenge. Wat heeft de verdwenen bemanning van de Mary Celeste in 1872 met de verdwijning van Amanda te maken? Wie zijn de geheimzinnige Naviri en waarom zit ook de NSA achter de artefacts aan? Zou hij ooit Amanda terugvinden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tiberius Black
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048428120
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
314

Beschrijving

Nadat John Grey een telefoontje kreeg van zijn ex-vrouw Amanda om met spoed naar het archeologisch museum te komen vanwege een bijzondere ontdekking aan een historisch artefact, blijkt zij bij zijn aankomst verdwenen te zijn. Op zoek naar Amanda, komt John in aanraking met verschillende artefacts die allemaal mysterieuze krachten lijken te bezitten. In zijn zoektocht wordt hij geholpen door taxichauffeur Jim Welsh, dokter Jessica Johnson en inspecteur Jeremiah Johnson en brengt hen bij een afgelegen verlaten kerkje in Hvalsey in Groenland, Ayers Rock in Australië, op Paaseiland en bij Stonehenge.
Wat heeft de verdwenen bemanning van de Mary Celeste in 1872 met de verdwijning van Amanda te maken? Wie zijn de geheimzinnige Naviri en waarom zit ook de NSA achter de artefacts aan? Zou hij ooit Amanda terugvinden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tiberius Black
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048428120
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
314

Pak mee!