Liefste Esther

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Herman Van Campenhout

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lotte heeft een hechte band met haar grootmoeder Esther. Ze deelt alles met haar, maar andersom weet ze heel weinig over oma’s leven. Tot ze op een dag drie oude brieven terugvindt, gericht aan Esther. Wie is Kasper Humke, de schrijver van de brieven en hoe kende hij oma? Hadden ze een relatie, toen oma nog in Duitsland woonde? En waarom heeft oma nooit iets over hem verteld?Lotte is vastbesloten het raadsel achter de brieven te ontsluieren. Haar speurtocht brengt haar naar Duitsland, naar het dorpje waar oma woonde tot de oorlog uitbrak. Met de hulp van Rainer Probst, een jonge dokter, ontdekt Lotte meer over oma’s verleden. Een verleden dat onlosmakelijk verbonden is met de harde realiteit van de Tweede Wereldoorlog. Met Liefste Esther schreef Herman Van Campenhout een pakkend verhaal over de bijzondere relatie tussen grootmoeder en kleindochter en de onmenselijkheid van de oorlog.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Herman Van Campenhout
Uitgever
WPG BE Davidsfonds
ISBN
9789059084087
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Lotte heeft een hechte band met haar grootmoeder Esther. Ze deelt alles met haar, maar andersom weet ze heel weinig over oma’s leven. Tot ze op een dag drie oude brieven terugvindt, gericht aan Esther. Wie is Kasper Humke, de schrijver van de brieven en hoe kende hij oma? Hadden ze een relatie, toen oma nog in Duitsland woonde? En waarom heeft oma nooit iets over hem verteld?

Lotte is vastbesloten het raadsel achter de brieven te ontsluieren. Haar speurtocht brengt haar naar Duitsland, naar het dorpje waar oma woonde tot de oorlog uitbrak. Met de hulp van Rainer Probst, een jonge dokter, ontdekt Lotte meer over oma’s verleden. Een verleden dat onlosmakelijk verbonden is met de harde realiteit van de Tweede Wereldoorlog.

Met Liefste Esther schreef Herman Van Campenhout een pakkend verhaal over de bijzondere relatie tussen grootmoeder en kleindochter en de onmenselijkheid van de oorlog.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Herman Van Campenhout
Uitgever
WPG BE Davidsfonds
ISBN
9789059084087
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Pak mee!