Onbetamelijk gedrag

een roman over liefde

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Lena Andersson

Paperback | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

WINNAAR VAN DE AUGUST PRIJS 2013, DE BELANGRIJKSTE LITERAIRE PRIJS VAN ZWEDENDe eenendertigjarige Ester Nilsson is dichteres en essayiste. Ze is een verstandige vrouw met verstandige relaties. Op een dag in juni krijgt ze een telefoontje en wordt gevraagd een lezing te geven over de kunstenaar Hugo Rask, die zelf eregast zal zijn. Hun ontmoeting die avond zet een kettingreactie van gebeurtenissen in gang. Een ongewone liefde bloeit op, banaal in haar simpliciteit maar groots en overweldigend in haar totale devotie. Onbetamelijk gedrag is een briljante, messcherpe roman die op genadeloze wijze laat zien hoe we liegen in ons verlangen om bemind te worden.LENA ANDERSSON (Stockholm, 1970) is journalist, schrijver en columnist voor Dagens Nyheter. Ze wordt beschouwd als een van de belangrijkste opiniemakers van Zweden. Onbetamelijk gedrag is haar vijfde roman.'Het is wreed, maar ook wreed geestig. Andersson heeft de perfecte vorm gevonden voor een kristalhelder statement over hoop, verlangen en de onoverkomelijke eenzaamheid van de ziel' svenska dagbladet'Andersson benadert tijdloze kwesties als liefde en vrijheid met taalkundig gemak, een dosis humor en een gepaste afstand waardoor het verhaal kan sprankelen' expressen haar simpliciteit maar groots en overweldigend in haar totale devotie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lena Andersson
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048820269
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

WINNAAR VAN DE AUGUST PRIJS 2013, DE BELANGRIJKSTE LITERAIRE PRIJS VAN ZWEDEN

De eenendertigjarige Ester Nilsson is dichteres en essayiste. Ze is een verstandige vrouw met verstandige relaties. Op een dag in juni krijgt ze een telefoontje en wordt gevraagd een lezing te geven over de kunstenaar Hugo Rask, die zelf eregast zal zijn. Hun ontmoeting die avond zet een kettingreactie van gebeurtenissen in gang. Een ongewone liefde bloeit op, banaal in haar simpliciteit maar groots en overweldigend in haar totale devotie. Onbetamelijk gedrag is een briljante, messcherpe roman die op genadeloze wijze laat zien hoe we liegen in ons verlangen om bemind te worden.

LENA ANDERSSON (Stockholm, 1970) is journalist, schrijver en columnist voor Dagens Nyheter. Ze wordt beschouwd als een van de belangrijkste opiniemakers van Zweden. Onbetamelijk gedrag is haar vijfde roman.

'Het is wreed, maar ook wreed geestig. Andersson heeft de perfecte vorm gevonden voor een kristalhelder statement over hoop, verlangen en de onoverkomelijke eenzaamheid van de ziel' svenska dagbladet

'Andersson benadert tijdloze kwesties als liefde en vrijheid met taalkundig gemak, een dosis humor en een gepaste afstand waardoor het verhaal kan sprankelen' expressen
haar simpliciteit maar groots en overweldigend in haar totale devotie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lena Andersson
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048820269
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Pak mee!